Η μάγισσα του Μπιλθόρ

Τα χρονικά της Αντάκρης - Βιβλιο I

Τιμή batsioulas.gr:  13.44EUR
Τιμή καταλόγου:  14.92EUR
Στοιχεία έκδοσης:

Εκδότης:  Momentum
ISBN13:  978-960-9796-53-8Σελίδες:  414
Ημ/νία Έκδοσης:  Απρίλιος/2015Μέγεθος:  14x21
Έκδοση:  2 
Περιγραφή:

Η Ευγενία Βασιλικού δεν έχει δει ποτέ της μονόκερους, παρά μόνο ζωγραφιστούς. Είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι που ζει στην Αθήνα και δεν έχει την παραμικρή ιδέα ότι οι μάγισσες, οι νεράιδες, τα τρολς -ακόμη και τα κουφά τρολς- υπάρχουν και παραϋπάρχουν. Κανείς δεν βρέθηκε να της πει ότι μέσα στα όνειρά μας υπάρχουν στρωμένες εκείνες οι κρυφές διαδρομές που οδηγούν σε τόπους μακρινούς, όμορφους, μα και φοβερά επικίνδυνους... Όλ’ αυτά, όμως, θα αλλάξουν την ημέρα των δωδέκατων γενεθλίων της.

Εντελώς απροσδόκητα, όσο διαρκεί μια αστραπή, η Ευγενία θα βρεθεί ξαφνικά στον μαγικό κόσμο όπου τα ξεχασμένα παραμύθια της μητέρας της είναι αληθινά...

Η δύναμη της φιλίας, το πείσμα της να μην το βάζει κάτω στις δυσκολίες και η αγάπη της για τη γνώση, θα γίνουν τα όπλα της όταν θα βρεθεί στο σκοτεινό δάσος όπου την περιμένει η Μάγισσα του Μπιλθόρ...

Πόσα μάγια χωράνε σ’ ένα βιβλίο; Πόσες περιπέτειες μπορείς να χώσεις σε μια σελίδα; Η μάγισσα του Μπιλθόρ έχει μάγια, περιπέτειες και ανατροπές για να χορτάσουμε και να φυλάξουμε και σε ταπεράκι για πιο μετά.
Λύο Καλοβυρνάς-Σύμβουλος ψυχικής υγείας/συγγραφέας

Αν είστε δώδεκα χρονών, η Ευγενία Βασιλικού και οι φίλοι της θα γίνουν οι σύντροφοί σας στον μαγικό ονειρόκοσμο της Αντάκρης. Αν δεν είστε πια δώδεκα χρόνων, θα βρείτε το δρόμο της επιστροφής στις υπέροχες ονειροπολήσεις, γεμάτες μαγεία και ηρωισμό, που ζήσατε μέσα από τα αγαπημένα βιβλία της νεανικής ηλικίας.
Αγγέλα Γαβρίλη, συγγραφέας/βιβλιοκριτικός

Εισαγωγή Κριτικής:
Όνομα:
Επίθετο:
e-mail*:
Αξιολόγηση: Δεν μου αρέσει Μου αρέσει
Το e-mail σας δεν θα εμφανίζεται στις σελίδες μας και ζητείται για λόγους ασφαλείας.
Οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας δεν θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς την άδειά σας.
Για περισσότερα δείτε εδώ:  Προσωπικά δεδομένα