Υποψήφιοι Συγγραφείς

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Ν. & Σ. Μπατσιούλας. Έχετε γράψει κάτι και πιστεύετε ότι ανταποκρίνεται στις ποιοτικές μας επιλογές; Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την πολιτική της εταιρείας μας σχετικά με την αποστολή και αξιολόγηση του έργου σας.

 • Τι είδους προτάσεις δέχεστε;
  Οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας είναι εκδόσεις γενικού περιεχομένου και ενδιαφέροντος και δέχονται οποιοδήποτε έργο σας είναι γραμμένο στα Ελληνικά.

 • Τι θα πρέπει να περιέχει η πρότασή μου;
  Η πρότασή σας θα πρέπει να περιέχει το έργο, μια εκτενή σύνοψη του έργου με τα πιο σημαντικά σημεία, ένα σύντομο βιογραφικό σας και στοιχεία επικοινωνίας.

 • Πώς μπορώ να στείλω το έργο μου;
  Μπορείτε να στείλετε τη δουλειά σας είτε ηλεκτρονικά (προτιμότερο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@batsioulas.gr, είτε μέσω ταχυδρομείου, στη διεύθυνση:
  Ν. & Σ. Μπατσιούλας
  Αναγνωστοπούλου 9
  10673 Αθήνα.

 • Μπορώ να φέρω το χειρόγραφό μου ο ίδιος;
  Μπορείτε να το φέρετε μόνο εφ' όσον έχει προηγηθεί ραντεβού μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.

 • Πώς θα γνωρίζω ότι το έργο μου θα αξιολογηθεί και πότε θα έχω απάντηση;
  Στις εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας αξιολογούμε όλα τα χειρόγραφα που μας αποστέλλετε. Ο χρόνος αξιολόγησης ποικίλλει και μπορεί να φτάσει και τους 2 μήνες από την στιγμή που θα παραλάβουμε το χειρόγραφο. Όταν παραλάβουμε το χειρόγραφο θα σας αποστείλουμε ένα e-mail που θα λέει ότι ελήφθη και έχει περάσει στη διαδικασία αξιολόγησης. Όταν το έργο σας αξιολογηθεί, θα σας ενημερώσουμε για τις αποφάσεις μας.

 • Θα μου επιστρέψετε το έργο μου σε περίπτωση αρνητικής απάντησης;
  Οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας δεν δεσμεύονται να επιστρέψουν οποιοδήποτε χειρόγραφο. Για αυτόν τον λόγο να μην μας στείλετε το μοναδικό αντίγραφο του έργου σας!

 • Με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω για να μάθω την πρόοδο της αξιολόγησης;
  Στο διάστημα της αξιολόγησης, δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε σχετικές ερωτήσεις.

 • Μπορώ να στείλω το έργο μου και σε άλλους εκδότες;
  Δεν δεσμεύεστε να αποστείλετε το χειρόγραφό σας μόνο σε εμάς. Παρ’ όλα αυτά θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά, όπως και για το αν στο μεσοδιάστημα το έργο σας εγκρίθηκε από άλλον εκδότη.

Σημαντική σημείωση: Το έργο που θα μας αποστείλετε είναι πνευματική σας ιδιοκτησία και ευθύνη. Σε έργα τα οποία περιέχουν υλικό από άλλες εκδόσεις (φωτογραφικό υλικό, κείμενο, κλπ) και για τα οποία δεν έχετε την άδεια χρήσης, το συγκεκριμένο υλικό θα πρέπει να είναι σαφώς και ευκρινώς δηλωμένο.