Τα διάφανα του δευτερολέπτου

Τιμή batsioulas.gr:  13.50EUR
Τιμή καταλόγου:  15.00EUR
Στοιχεία έκδοσης:

Εκδότης:  Παρουσία
ISBN13:  5206688006456Ημ/νία Έκδοσης:  Δεκέμβριος/2010
Περιγραφή:

Συνεχίζοντας τη δημιουργική του πορεία ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου και του nay o Θανάσης Βασιλόπουλος παρουσιάζει τη νέα δισκογραφική του δουλεία. Με σημείο εκκίνησης την παράδοση αλλά και τη βαθιά ανάγκη για προσωπική έκφραση και επικοινωνία, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, καταθέτει στα διάφανα του δευτερολέπτου, μια νέα μουσική πρόταση με φρέσκο ήχο, γεμάτη αναπάντεχες συναντήσεις πολιτισμών της ανατολής και της δύσης και μια νέα ανάγνωση της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Πλαισιωμένος από μία πλειάδα σημαντικών μουσικών, και με την ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά του Σωκράτη Γεωργιάδη, ο Θανάσης Βασιλόπουλος μας οδηγεί μέσα από πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις αλλά και εναλλακτικές αναδημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα αναπάντεχο και μαγευτικό ταξίδι της Ψυχής. Με ιδιαίτερα έντονο το στοιχείο της έκπληξης αλλά και της αντίθεσης που προκύπτει από τον συνδυασμό της παραδοσιακής μουσικής με την ambient, την rock και τη συμφωνική μουσική    και με όχημα την έμπνευση, την δεξιοτεχνία  αλλά και την βαθύτερη προσωπική καλλιτεχνική ευαισθησία, ο Θανάσης Βασιλόπουλος φωτίζει νέες διαδρομές για το κλαρίνο στον 21ο αιώνα.

 Το εξώφυλλό του CD έχει φιλοτεχνήσει ο Δημήτρης Μυταράς ενώ ποιήματά τους έχουν δώσει ο Μύρωνας Ζολωτάκης και ο Δημήτρης Μπαφαλούκος. 

  1. Earthchild
  2. Ζωναράδικος
  3. In my dreams
  4. Βαθύ κόκκινο
  5. Νύχτα στη Σμύρνη
  6. Morenica
  7. Corsica
  8. Φεγγάρι στα μάτια σου
  9. Sultani
  10. Τα διάφανα του δευτερολέπτου
Εισαγωγή Κριτικής:
Όνομα:
Επίθετο:
e-mail*:
Αξιολόγηση: Δεν μου αρέσει Μου αρέσει
Το e-mail σας δεν θα εμφανίζεται στις σελίδες μας και ζητείται για λόγους ασφαλείας.
Οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας δεν θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς την άδειά σας.
Για περισσότερα δείτε εδώ:  Προσωπικά δεδομένα