Χορός με τη βροχή

Τιμή batsioulas.gr:  12.60EUR
Τιμή καταλόγου:  14.00EUR
Αρχή » Κατάλογος » CD Μουσικής » Χορός με τη βροχή 
Προστέθηκε στις 13/12/2010.
Στοιχεία έκδοσης:

Εκδότης:  Παρουσία
Κωδικός cd:  5206688002588Ημ/νία Έκδοσης:  2010
Περιγραφή:

Πρόκειται για έναν δίσκο με δώδεκα τραγούδια σε μουσικές του συγκροτήματος Αρμός, του Δημήτρη Μαραμή, του Στέργιου Γαργάλα και μία διασκευή σε ένα τραγούδι του Απόστολου Καλδάρα. Τους στίχους υπογράφουν οι Κώστας Μπουρναζάκης, Σωτήρης Τριβιζάς, Γιώργος Λεκάκης, Ζωή Παναγιωτοπούλου, Ουράνια, Κορίνα Λεγάκη. Ένα τραγούδι είναι σε ποίηση Μαρίας Πολυδούρη. Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια παραγωγής έχει το συγκρότημα Αρμός.

Στο δίσκο συμμετέχουν ξεχωριστοί μουσικοί όπως ο Ηρακλής Βαβάτσικας (ακκορντεόν), ο Ζαχαρίας Σπυριδάκης (κρητική λύρα), ο Sören Hansen (βιολοντσέλο, κοντραμπάσο) και άλλοι.
Ο "Χορός με τη βροχή" είναι ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Κορίνας Λεγάκη, με τον οποίο μας συστήνεται μια νέα τραγουδίστρια με αισθαντική φωνή και αυστηρά κριτήρια στην επιλογή του υλικού της. Δέκα τραγούδια σε μουσική και στίχους νέων δημιουργών, ένα τραγούδι σε ποίηση Μαρίας Πολυδούρη και μια πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή ενός πασίγνωστου τραγουδιού του Απόστολου Καλδάρα ερμηνεύονται με ευαισθησία και σεβασμό σε μια ιδιαίτερα καλαίσθητη παραγωγή, που φιλοδοξεί ν' αποτελεί εξαίρεση στην έκπτωση των ημερών μας. Η ευρηματική ενορχήστρωση, που συμβάλλει στο ενιαίο ύφος του δίσκου, είναι του συγκροτήματος ΑΡΜΟΣ. Ο "Χορός με τη βροχή", μακριά από ευκολίες του συρμού, απευθύνεται σε απαιτητικούς ακροατές, σ' εκείνους δηλαδή που αγαπούν το καλό ελληνικό τραγούδι.

 

 1. Χορός με τη βροχή
 2. Για τ’ όνειρο πάλι
 3. Ωραία κοιμωμένη
 4. Ω, μη με βλέπετε που κλαίω
 5. Τρικυμία
 6. Στων ονείρων το βυθό
 7. Στιγμές
 8. Να ‘ρθεις
 9. Έρωτες μικροί
 10. Διάφανα όνειρα
 11. Μια κόρη στη Φαιστό
 12. Ένα τραγούδι απ’ τ’ Αλγέρι
 
Εισαγωγή Κριτικής:
Όνομα:
Επίθετο:
e-mail*:
Αξιολόγηση: Δεν μου αρέσει Μου αρέσει
Το e-mail σας δεν θα εμφανίζεται στις σελίδες μας και ζητείται για λόγους ασφαλείας.
Οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας δεν θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς την άδειά σας.
Για περισσότερα δείτε εδώ:  Προσωπικά δεδομένα