Κριτική: Ο Διστιχηζμένος Κομονιστής

Ο Διστιχηζμένος Κομονιστής

Τιμή batsioulas.gr:  17.83EUR
Τιμή καταλόγου:  19.81EUR
ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ ΣΑΦΟΥΡΗ  
MHΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΛΙΑΝΤΑΔΕΣ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ.ΕΚΛΑΨΑ,ΓΕΛΑΣΑ ΛΥΠΗΘΗΚΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΩ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΣΤΑΡΤΣΙΟΥ,ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΣΤΑΧΥΑ.
Νίκος Μπατσιούλας  
Προς απάντηση στο σχόλιο του κυρίου Π. Γκ., θα ήθελα να ενημερώσω ότι το βιβλίο βασίστηκε στα χειρόγραφα του Γιώργου Τούμπαλη, τα οποία γράφτηκαν την δεκαετία του 1980.
Π. Γκ.  
Ενδιαφέρον βιβλιο.Αν επιτρέπεται όμως να ρωτήσω υποτίθεται ότι είναι αλιθηνή ιστορία και στηρίζεται σε χειρόγραφα?Άπλα μου έκανε εντύπωση ότι σε κάποια στιγμή της αφήγησης ο πρωταγωνιστής αν και ήταν το έτος 1957 χρησιμοποίησε τη λέξη ΝΟΜΕΚΛΑΤΟΥΡΑ.Μια λέξη που στη δύση τη χρησιμοποιουσαν οι καθηγητές μετα το 1970...τα συμπεράσματα δικά σας για το αν ενέχει ιστορικά γεγονότα και κατα πόσο είναι επεξεργασμένο από τις απόψεις του συγγραφέα...
Ελισάβετ Μ.  
Από τα πιο συγκλονιστικά βιβλία που έχω διαβάσει. Ήταν για μένα αποκάλυψη η "εξομολόγηση" αυτή του "διστιχηζμένου κομονιστή". Το συνιστώ σε όλους. Νομίζω ότι πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες! ..
Γιώργος Κοκόζηλας  
Πρόκειται για μια παρακαταθήκη για τους επερχόμενους, ένα βιβλίο απ' εκείνες τις αξίες που συνθέτουν την Εθνική μας υπόσταση και κατοχυρώνουν την γεωγραφική μας διάσταση. (Δημοσιεύθηκε στις εφημερίδες των Σερρών "Ελευθερία", "Παρατηρητής" και "Σερραϊκόν Θάρρος" στις 25 Απριλίου 2008)
Σπύρος Παγώνης  
Πολύ ωραίο βιβλίο, καλογραμμένο. Θα ήθελα όμως να μαθαίναμε πως περνά τώρα, αν ζει βέβαια. Αν έχει φύγει πως ήταν το τέλος του. Μετά από αυτό το βιβλίο διάβασα τα Ντουρντουβάκια και το βρήκα εξίσου αξιόλογο. Διαβάζω διαρκώς βιβλία ελλήνων και ξένων συγγραφέων και σπάνια μου αρέσει κάποιο τόσο πολύ όσο τα δικά σας. Κατά την ταπεινή μου γνώμη είστε πολύ καλός συγγραφέας και ελπίζω να συνεχίσετε να γράφετε
Παρουσίαση 1 ως 6 (από 22 κριτικές) Αποτελέσματα:  1  2  3  4  [Επόμ. >>] 
Εισαγωγή Κριτικής:
Όνομα:
Επίθετο:
e-mail*:
Αξιολόγηση: Δεν μου αρέσει Μου αρέσει
Το e-mail σας δεν θα εμφανίζεται στις σελίδες μας και ζητείται για λόγους ασφαλείας.
Οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας δεν θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς την άδειά σας.
Για περισσότερα δείτε εδώ:  Προσωπικά δεδομένα